Måske nogle af jer kender "cake pops"som egentlig bare kage på pind!!
DET SKAL DU BRUGE:
En chokoladekage, flødeost, abrikos marmelade, slikkepinde pinde, smelte chokolade, evt. kage pynt.
SÅDAN GØR DU:
Først skal du smulre en bagt chokoladekage og røre det sammen med flødeost og abrikosmarmelade. Så skal de rulles til kugler i ønskede størrelse (ca. som golfbolde)
Bagefter skal de stilles i køleskabet i mindst en time - evt. natten over.
Så skal chokoladen smeltes over vandbad.
(Vores chokolade er lyserød men du kan også bruge mørk eller hvid i stedet)
(Vores chokolade er lyserød men du kan også bruge mørk eller hvid i stedet)
Et godt tip er, at du skal dyppe pinden ned i chokoladen ca. en cm. og så putte pinden ned i kagen. Så sidder den nemlig bedre fast.
Når chokoladen på pinden er størknet, skal de dyppes i chokoladen, og så slå let på pinden over skålen, så det kan dryppe lidt af.
Inden chokoladen er størknet, skal der puttes pynt på.
De kan pynte på mange forskellige måder:
Med krymmel:
"Disco dust"(spiseligt støv):
Eller "fondant" blomster (Se opskrift på fondant HER):
Done! Super lækre cake pops! :D Håber I nyder dem!
- Frida & Laura <3
Hvor ser de altså lækre ud.
SvarSletHvor har i købt jeres slikkepinde pinde, og det der spislige støv?(-:
xoxo
//evadh-myfashionlife.blogspot.com
De pinde vi brugte, er købt i New York, men vi har fundet en dansk hjemmeside hvor de kan købes, se her: http://www.alttilkager.dk/product.asp?product=3144
SvarSletStøvet er også fra New York, og kan vist også findes på siden til pindene (dog kun i guld og sølv)
- Held & lykke! :D
Knuus! <3
Hvodan/hvor har i fået lysserød chokolade?
SvarSletDet er fra New York :-)
Slet