Etiketter

DIY cake pops m. chokoladekage og abrikos marmelade

























Måske nogle af jer kender "cake pops"som egentlig bare kage på pind!!

DET SKAL DU BRUGE:
En chokoladekage, flødeost, abrikos marmelade, slikkepinde pinde, smelte chokolade, evt. kage pynt.

SÅDAN GØR DU:
Først skal du smulre en bagt chokoladekage og røre det sammen med flødeost og abrikosmarmelade. Så skal de rulles til kugler i ønskede størrelse (ca. som golfbolde)
























Bagefter skal de stilles i køleskabet i mindst en time - evt. natten over.

Så skal chokoladen smeltes over vandbad.
(Vores chokolade er lyserød men du kan også bruge mørk eller hvid i stedet)
























Et godt tip er, at du skal dyppe pinden ned i chokoladen ca. en cm. og så putte pinden ned i kagen. Så sidder den nemlig bedre fast.
























Når chokoladen på pinden er størknet, skal de dyppes i chokoladen, og så slå let på pinden over skålen, så det kan dryppe lidt af.
























Inden chokoladen er størknet, skal der puttes pynt på.
De kan pynte på mange forskellige måder:
Med krymmel:
























"Disco dust"(spiseligt støv):
























Eller "fondant" blomster (Se opskrift på fondant HER):
























Done! Super lækre cake pops! :D Håber I nyder dem!
























- Frida & Laura <3

4 kommentarer:

  1. Hvor ser de altså lækre ud.
    Hvor har i købt jeres slikkepinde pinde, og det der spislige støv?(-:
    xoxo
    //evadh-myfashionlife.blogspot.com

    SvarSlet
  2. De pinde vi brugte, er købt i New York, men vi har fundet en dansk hjemmeside hvor de kan købes, se her: http://www.alttilkager.dk/product.asp?product=3144
    Støvet er også fra New York, og kan vist også findes på siden til pindene (dog kun i guld og sølv)

    - Held & lykke! :D

    Knuus! <3

    SvarSlet
  3. Hvodan/hvor har i fået lysserød chokolade?

    SvarSlet